-((((( HICMIS )))))-

من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Salamo10
مرحبا بك فى منتدى طلاب المعهد العالى للحاسبات
اذا كنت مسجل معنا فى المنتدى اضغط على دخول
وان كنت غير مسجل يسعدنا تسجيلك معنا بالضغط على التسجيل


مع تحيات
إدارة المنتدى


انضم إلى المنتدى ، فالأمر سريع وسهل

-((((( HICMIS )))))-

من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Salamo10
مرحبا بك فى منتدى طلاب المعهد العالى للحاسبات
اذا كنت مسجل معنا فى المنتدى اضغط على دخول
وان كنت غير مسجل يسعدنا تسجيلك معنا بالضغط على التسجيل


مع تحيات
إدارة المنتدى

-((((( HICMIS )))))-

هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

منتدى طلاب وخريجى المعهد العالى للحاسبات ونظم المعلومات الإدارية - التجمع الأول


4 مشترك

    من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى

    الباشا تلميذ
    الباشا تلميذ
    عضو مميز
    عضو مميز


    عدد المساهمات : 2643
    رقم العضوية رقم العضوية : 12
    الفرقة الدراسية : الرابعه
    العمل/الترفيه : صيانة شبكات وكمبيوتر/شاعر وغلبان
    الاوسمة : من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty
    و - الالفية : من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty

    من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى

    مُساهمة من طرف الباشا تلميذ الجمعة 10 أبريل 2009, 4:09 pm

    من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى

    طريقة عمل الكبدة الاسكندرانى
    المقادير:

    1/2 كيلو كبدة مقطعة صغيرا -
    ملح . كمون -
    (3 ملاعق كبيرة خل -
    فلفل حار (اختيارى) -
    3 ملاعق كبيرة ثوم مفروم -
    حلقات فلفل أخضر -
    عصير ليمونة -
    1/4 كوب زيت للتحمير .


    الطريقة:

    نخلط الثوم والخل والكمون والملح والشطة(الفلفل الحار) من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى 1 جيدا ثم نتبل بها الكبدة ونتركها فى البراد 1/4 ساعة
    نضع زيت على النار حتى يسخن ثم نسقط فيه الكبدة ونقلب وستظهر فورا الرائحة الطيبة .. نخفض الحرارة بعد ان يتغير لون الكبدة ونضيف حلقات الفلفل الاخضر ليكمل نضجه مع الكبدة ونغطيها ونتركها ربع ساعة .. بعد ذلك نرفع الغطاء ونقلب جيدا حتى تتشرب مائها وتتحمر فى زيتها ...
    توضع فى طبق التقديم وترش بعصير الليمون (الليمون ضرورى للمذاق المميز للكبدة الاسكندرانى ) تقدم مع الجرجير والبطاطس المحمرة والخبز المصرى (يستحسن)

    حقيقى جميل جدا و دى من افضل طرق عملها

    والف صحه وهنا
    Admin
    Admin
    mahmoud wahdan
    mahmoud wahdan


    عدد المساهمات : 2713
    رقم العضوية رقم العضوية : 1
    الفرقة الدراسية : الحمد لله اتخرجت
    العمل/الترفيه : عميد المنتدى
    الاوسمة : المدير العام
    اوسمة مسابقات : من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty
    و - الالفية : 2000

    من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty رد: من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى

    مُساهمة من طرف Admin الجمعة 10 أبريل 2009, 4:19 pm

    هااااااااااااااااااااايل يا حمادة

    بجد انا عصافير بطنى بتصوصو

    من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى 31896 من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى 31896 من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى 31896 من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى 31896
    الباشا تلميذ
    الباشا تلميذ
    عضو مميز
    عضو مميز


    عدد المساهمات : 2643
    رقم العضوية رقم العضوية : 12
    الفرقة الدراسية : الرابعه
    العمل/الترفيه : صيانة شبكات وكمبيوتر/شاعر وغلبان
    الاوسمة : من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty
    و - الالفية : من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty

    من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty رد: من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى

    مُساهمة من طرف الباشا تلميذ الجمعة 10 أبريل 2009, 5:20 pm

    بالهنا والشفا

    انا قومت عملتها دلوقتى جامده اوى تيجى تاكل دلوقتى يا وهدان انت وكل الاعضاء
    عطر الاحساس
    عطر الاحساس
    عضو مميز
    عضو مميز


    عدد المساهمات : 1559
    رقم العضوية رقم العضوية : 454
    الفرقة الدراسية : الثالثة
    العمل/الترفيه : مكان فى القلب
    الاوسمة : من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty
    و - الالفية : 1000

    من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty رد: من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى

    مُساهمة من طرف عطر الاحساس السبت 10 أكتوبر 2009, 2:24 am

    تسلم ايدك وبالهنا والشفا يامحمد
    الباشا تلميذ
    الباشا تلميذ
    عضو مميز
    عضو مميز


    عدد المساهمات : 2643
    رقم العضوية رقم العضوية : 12
    الفرقة الدراسية : الرابعه
    العمل/الترفيه : صيانة شبكات وكمبيوتر/شاعر وغلبان
    الاوسمة : من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty
    و - الالفية : من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty

    من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty رد: من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى

    مُساهمة من طرف الباشا تلميذ الأحد 28 مارس 2010, 4:20 pm

    الله يهنيكى يا عطر

    يسلم مرورك ويا رب تكون عجبتك وتجربيها

    من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى 121174
    جوليت
    جوليت
    عضو مميز
    عضو مميز


    عدد المساهمات : 2152
    رقم العضوية رقم العضوية : 983
    الفرقة الدراسية : 3 ثــــــــــانــــــــــــــوى أزهرى
    ان شاء الله
    العمل/الترفيه : الحــــــــــــريــــــــه
    اوسمة مسابقات : من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty
    و - الالفية : 2000

    من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty رد: من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى

    مُساهمة من طرف جوليت الخميس 03 يونيو 2010, 1:27 pm

    تسلم ايدك يامحمد
    وانا بمووووووووووووووووووت ف الكبده

    الباشا تلميذ
    الباشا تلميذ
    عضو مميز
    عضو مميز


    عدد المساهمات : 2643
    رقم العضوية رقم العضوية : 12
    الفرقة الدراسية : الرابعه
    العمل/الترفيه : صيانة شبكات وكمبيوتر/شاعر وغلبان
    الاوسمة : من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty
    و - الالفية : من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty

    من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى Empty رد: من الاسكندريه احلى كبدة اسكندرانى

    مُساهمة من طرف الباشا تلميذ الأربعاء 09 يونيو 2010, 4:04 pm

    يسلموا عيونك يا قمر

    طيب مادام بتحبى الكبده يبقى انتى معزومه على جميع انواع الكبده

    وبالهنا وشفا

      الوقت/التاريخ الآن هو الجمعة 26 أبريل 2024, 2:51 pm